Zakelijke partner worden 2018-02-19T15:45:58+02:00

Zakelijke partner worden

Zakelijke partner bij Anyfix biedt vele voordelen. Er zijn drie situaties waarin u zich kan bevinden om zakelijke partner te worden. Deze drie situaties worden op deze pagina geschetst, zodat u hierna op de juiste pagina terecht komt. Hieronder hebben wij alvast de grootste voordelen opgesomd.

  • 10.000 soorten reparatiemogelijkheden online, 250.000 reparaties per jaar;
  • 97% in één keer gerepareerd, minder dan 3% repeat returns;
  • Geen reparatie, geen kosten;
  • Reparaties voor alle merken buiten garantie;
  • Behoud van fabrieks garantie voor Samsung, Nokia, LG, Sony en Motorola;
  • Beschikt over een Swap service en leentoestellen;
  • Milieuvriendelijke en discrete afvoer van onherstelbaar beschadigde toestellen;
  • 6 maanden garantie op alle uitgevoerde reparaties.

Kies voor Anyfix als partner

Ik ben reparatie zoekende

Wilt u overzicht in al uw losse aangemelde reparaties? Nooit meer e-mailtjes bij elkaar zoeken om de status van uw reparatie te volgen? Het Business Portal van Anyfix biedt de oplossing. Dit portaal voor al uw reparaties biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk meerdere reparaties aanmelden voor uw gehele bedrijf. Door de ingebouwde track and trace weet u precies waar welk toestel zich bevindt in de schakel. Op deze manier behoudt u al het overzicht. U krijgt hierbij altijd een melding als een reparatie voltooid is.

Ik ben een reparateur

Wilt u deel uitmaken van de diensten van Anyfix? Vanaf vandaag kunt u het ook! Bent u een reparateur en wilt u uw reparaties met behoud van fabrieks- en waterdichtgarantie herstellen? Voor toestellen met een IP-normering kunt u deze norm weer opnieuw na reparatie garanderen aan al uw klanten. Met de dienstverlening van het MTTC is dit nu mogelijk. U kunt uw klanten weer beloven wat u wilt beloven! Bekijk hier hoe u, als reparateur, de mogelijkheden voor uw zaak kunt verbreden.

Ik ben een verzekeraar

Bent u een verzekeraar en bent u het zat om achter alle reparaties aan te zitten? Elke keer weer wachten op de reparateur om de hoek bij de klant? Anyfix ontzorgt u als verzekeraar. Wij nemen heel het proces op ons bord. Van klant contact tot afhandeling van een eventueel leentoestel. Wij houden ons aan onze afspraken en u kunt altijd op ons aan. Benieuwd naar alle voordelen? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

word business partner
word portal partner
word verzekeraars partner